16:53 08.11.2018

На Буковині контрабандисти побили прикордонників, які намагалися їх затримати

1 хв читати

 На ділянці Чернівецького прикордонного загону наряд прикордонників у середу виявив на підступах до кордону групу з приблизно 20 чоловіків, які йшли з вантажем у напрямку Румунії. При спробі їх затримати порушники чинили опір правоохоронцям кордону і заподіяли їм тілесні ушкодження.

Як повідомляє в четвер прес-служба Держприкордонслужби України, після нападу на прикордонний наряд правопорушники зникли. В опублікованій інформації не уточнюється ступінь шкоди, заподіяної здоров'ю прикордонників.

"На місце одразу виїхали додаткові резерви для прикриття ділянки і пошуку порушників. Під час огляду місця події правоохоронці знайшли чотири ящики з сигаретами і засоби для зручного переміщення пакетів", - йдеться в повідомленні.

Також за цим фактом прикордонники поінформували співробітників Нацполіції України. "Тривають слідчі дії і встановлюється коло причетних осіб", - йдеться в інформації.

У Держприкордонслужбі наголосили, що, незважаючи на будь-який опір організаторів злочинних схем, заходи щодо посилення прикордонного режиму та протидії протиправній діяльності на кордоні триватимуть і надалі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА