08:46 09.11.2018

У Дніпрі стартує проект "Поліцейський офіцер громади"

2 хв читати
У Дніпрі стартує проект "Поліцейський офіцер громади"

Національна поліція України запускає у Дніпрі пілотний проект "Поліцейський офіцер громади", повідомляє відділ комунікації Національної поліції України.

Цей проект обговорювався в четвер, під час зустрічі глави Нацполіції України Сергія Князєва з представниками посольства США в Україні. У зустрічі взяли участь представники керівництва Нацполіції, радник керівника відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні Марі Курт, керівник регіонального офісу ICITAP в Україні Джон Монтаньє.

"Мета цього проекту - тісний контакт дільничного з об'єднаною територіальною громадою і орієнтація поліцейського на її потреби" - йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції.

Представив іноземним колегам проект "Поліцейський офіцер громади" заступник глави Нацполіції України Олександр Фацевич.

"Робота поліцейського офіцера громади буде ширшою, ніж у його колег. Дільничний має бути частиною суспільства й надавати якісні послуги людям", - зазначив О.Фацевич.

Керівник регіонального офісу ICITAP в Україні Дж.Монтаньє зазначив, що головне в рамках проекту - зробити правильний підбір персоналу, адже учасники проекту повинні мати спеціалізовані навички.

"Але однозначно головне - це суттєва позитивна зміна. Ми якісно змінюємо ситуацію. Це дуже важливий компонент успіху. І головне - це досяжно", - зазначив Д.Монтаньє.

Глава Нацполіції України С.Князєв зазначив, що для кожного окремого громадянина, який живе в невеликих населених пунктах, цей проект украй необхідний.

"Нацполіція підтримує принципову зміну роботи дільничного офіцера поліції на місцях. Дільничний повинен займатися людьми й надавати всебічну допомогу громадянам у будь-який час. Зі свого боку я готовий гарантувати всебічну допомогу. Однак дільничні мають пам'ятати, що результати їхньої роботи оцінюватиме громада", - зазначив С.Князєв.

Він додав, що перший пілотний проект "Поліцейський офіцер громади" почне працювати в місті Дніпрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ТЧХУ допомагає евакуювати маломобільних громадян із прифронтових районів Харківщини

РФ намагається збалансувати ризик для своїх заводів, на яких працюють цивільні, на користь збереження уваги до лінії фронту - британська розвідка

Саудівська Аравія передала ВПП ООН $10 млн на продовольчу допомогу українцям

На війні загинув мер Лебедина Бакликов

Найближчі дні в Україні будуть дощовими й прохолодними

The Reckoning Project подав позов в Аргентині у зв'язку з катуванням українця росіянами

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА