10:38 09.11.2018

У Дніпрі стартує проект "Поліцейський офіцер громади"

2 хв читати

Національна поліція України запускає у Дніпрі пілотний проект "Поліцейський офіцер громади", повідомляє відділ комунікації Національної поліції України.

Цей проект обговорювався в четвер, під час зустрічі глави Нацполіції України Сергія Князєва з представниками посольства США в Україні. У зустрічі взяли участь представники керівництва Нацполіції, радник керівника відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні Марі Курт, керівник регіонального офісу ICITAP в Україні Джон Монтаньє.

"Мета цього проекту - тісний контакт дільничного з об'єднаною територіальною громадою і орієнтація поліцейського на її потреби" - йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції.

Представив іноземним колегам проект "Поліцейський офіцер громади" заступник глави Нацполіції України Олександр Фацевич.

"Робота поліцейського офіцера громади буде ширшою, ніж у його колег. Дільничний має бути частиною суспільства й надавати якісні послуги людям", - зазначив О.Фацевич.

Керівник регіонального офісу ICITAP в Україні Дж.Монтаньє зазначив, що головне в рамках проекту - зробити правильний підбір персоналу, адже учасники проекту повинні мати спеціалізовані навички.

"Але однозначно головне - це суттєва позитивна зміна. Ми якісно змінюємо ситуацію. Це дуже важливий компонент успіху. І головне - це досяжно", - зазначив Д.Монтаньє.

Глава Нацполіції України С.Князєв зазначив, що для кожного окремого громадянина, який живе в невеликих населених пунктах, цей проект украй необхідний.

"Нацполіція підтримує принципову зміну роботи дільничного офіцера поліції на місцях. Дільничний повинен займатися людьми й надавати всебічну допомогу громадянам у будь-який час. Зі свого боку я готовий гарантувати всебічну допомогу. Однак дільничні мають пам'ятати, що результати їхньої роботи оцінюватиме громада", - зазначив С.Князєв.

Він додав, що перший пілотний проект "Поліцейський офіцер громади" почне працювати в місті Дніпрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА