10:21 09.11.2018

Влада Луганщини розглянула заходи щодо недопущення виникнення НС через зрив опалювального сезону в деяких містах області

2 хв читати

Під час проведеного в четвер увечері засідання регіональної комісії Луганської області з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було розглянуто та вжито заходів щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації, пов'язаної зі зривом опалювального сезону в містах Гірське, Золоте Попаснянського району та м. Сєверодонецьку.

"Ситуація із забезпеченням теплом міст Сєверодонецьк, Золоте та Гірське складна. Головне для нас - життя і здоров'я людей, особливо дітей, які мають ходити до шкіл і дитячих садків", - зазначив під час засідання заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, повідомляє у п'ятницю вранці прес-служба Луганської облдержадміністрації.

Крім того, члени комісії ухвалили низку рішень, які підлягають терміновому виконанню і взяті на контроль в. о. голови Луганської ОДА Сергія Філя.

"Зокрема, до президента України, прем’єр-міністра та профільних міністерств направлять звернення щодо прийняття проекту постанови Кабінету Міністрів України про затвердження заходів, спрямованих на забезпечення сталого функціонування суб’єктів господарювання, які розташовані на підконтрольній українській владі території Луганської та Донецької областей. Це дасть змогу не обмежувати постачання електроенергії та газу комунальним підприємствам", - ідеться в повідомленні.

Ще одне звернення направлять до Фонду державного майна України з метою поділу ДП "Сєверодонецька ТЕЦ" на окремі підприємства з виробництва теплової енергії та генерації електроенергії.

"ДП "Сєверодонецька ТЕЦ" і КП "Первомайськтеплокомуненерго" необхідно розпочати відбір газу для котелень з метою запобігання наслідкам надзвичайної ситуації. ПАТ "Луганськгаз" рекомендовано забезпечити безперебійне газопостачання до теплопостачальних і теплогенерувальних підприємств області для стабільного проходження опалювального сезону", - йдеться в інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Польщі заявив про готовність надати військову допомогу Литві

Кличко: Пацієнтів і медперсонал лікарень на вулиці Богатирській вже евакуювали

У скоєній головою Броварської райадміністрації ДТП постраждали троє дорослих і дитина, чиновника буде звільнено

Коаліція "Рамштайн" за два роки зобов'язалася виділити понад $95 млрд на військову допомогу Україні

Бельгія може поставити Україні літаки F-16 цього року

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

Глава Пентагону оголосив про виділення найбільшого пакета військової допомоги Україні - на $6 млрд

Втрати ЧАЕС унаслідок російської окупації сягнули 3 млрд грн - міністр Стрілець

Українська авіація за добу завдала ударів по 11 місцях скупчення окупантів

Умєров: На "Рамштайн-21" Україна закликала партнерів надати необхідне озброєння та обговорила питання логістики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА