16:35 09.11.2018

У Києві в автомобіль із Лещенком та його помічницею врізалася вантажівка

2 хв читати
У Києві в автомобіль із Лещенком та його помічницею врізалася вантажівка

У Києві в автомобіль народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергія Лещенка врізалася вантажівка, помічницю парламентаря госпіталізували з підозрою на струс мозку.

"Зі мною сталася ДТП. Зупинився на узбіччі траси в дозволеному місці, коли в мій автомобіль врізалася вантажівка. За словами патрульної поліції, яка прибула на місце події, моєї провини в тому, що сталося, немає", - написав С.Лещенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Парламентар зазначив, що сам він унаслідок ДТП не постраждав, проте його помічниця, що перебувала з ним в автомобілі, відправилася до лікарні. "Зі мною все гаразд, обійшовся без травм. Моя помічниця, з якою ми їхали разом, поїхала до лікарні з підозрою на можливий струс мозку. Водій вантажівки, яка в нас в'їхала, слава Богу, також живий та здоровий", - наголосив С.Лещенко.

В інформації зазначено, що зараз на місці ДТП депутат чекає на слідчо-оперативну групу.

За даними спільноти dtp.kiev.ua, подія сталася на Великій Окружній дорозі на лісовій ділянці траси. "За словами нардепа, він рухався з боку житлового масиву Оболонь у напрямку Пущі-Водиці. Коли він зупинився на узбіччі, щоб подивитися в карту, в нього на повному ходу врізався автомобіль DAF під керуванням 22-річного водія", - йдеться в повідомленні на сторінці спільноти в соцмережі Facebook.

Після зіткнення автомобіль парламентаря розвернуло на 180 градусів, а вантажівка DAF з'їхала на узбіччя й перекинулася. Водій вантажівки вилетів через лобове скло. "На місці працюють дві бригади "швидкої допомоги". Допомогу надали водію вантажного авто", - розповіли в dtp.kiev.ua.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА