18:40 09.11.2018

Помічницю Лещенка, постраждалу в ДТП, після надання меддопомоги відпустили додому

1 хв читати
Помічницю Лещенка, постраждалу в ДТП, після надання меддопомоги відпустили додому

Поліція встановлює обставини ДТП за участю народного депутата Сергія Лещенка.

"ДТП сталася на Великій Окружній дорозі: зіткнулися автомобілі "МАН" та "Фольксваген"", - повідомляється на сайті поліції Києва.

За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримала й була госпіталізована пасажирка легкового автомобіля, після надання медичної допомоги її відпустили. Народному депутатові, який перебував за кермом, і водію "МАН" лікарі надали допомогу на місці події.

"Матеріали зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Оболонського управління поліції. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

У повідомленні поліції не вказано особу народного депутата, проте раніше в п'ятницю народний депутат Сергій Лещенко повідомив: "Зі мною сталася ДТП. Зупинився на узбіччі траси в дозволеному місці, коли в мій автомобіль врізалася вантажівка. За словами патрульної поліції, яка прибула на місце події, моєї провини в тому, що сталося, немає".

Парламентар зазначив, що сам він унаслідок ДТП не постраждав, проте його помічниця, що перебувала з ним в автомобілі, відправилася до лікарні. "Зі мною все гаразд, обійшовся без травм. Моя помічниця, з якою ми їхали разом, поїхала до лікарні з підозрою на можливий струс мозку. Водій вантажівки, яка в нас в'їхала, слава Богу, також живий та здоровий", - наголосив С.Лещенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА