18:39 12.11.2018

Бойовики на Донбасі чотири рази порушили "режим тиші", жертв серед українських військових немає

1 хв читати
Бойовики на Донбасі чотири рази порушили "режим тиші", жертв серед українських військових немає

 Бойовики на Донбасі з початку доби станом на 18:00 понеділка чотири рази порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військових немає, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби станом на 18:00 російські окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню. Двічі фіксувалося застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями", - йдеться у зведенні прес-центру ООС на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок увечері.

Незаконні збройні формування (НЗФ) відкривали прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населених пунктів Айдар, Вільний, Троїцьке та Красногорівка.

Крім того, згідно зі зведенням, поблизу Троїцького та хутора Вільного, що розташовуються на попаснянському напрямку, бойовики застосували міномети калібру 82 мм.

"Підрозділи, що обороняються, вживали необхідних заходів для придушення вогневої активності окупантів. Утрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено", - йдеться у звіті.

Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА