Події

Полтавський суд засудив до шести років в'язниці чоловіка, який навмисно покалічив кота

Глобинський районний суд Полтавської області визнав винним і засудив до шести років позбавлення волі чоловіка, який умисно завдав тяжкі каліцтва чужому коту.

"Громадянина Ш. визнано винним і засуджено за ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з твариною) до покарання у вигляді шести років позбавлення волі", - повідомляє прес-служба суду в понеділок.

Як встановлено під час розгляду справи, 19 листопада 2017 року громадянин Ш, перебуваючи в будинку за місцем проживання, "маючи умислом знущання над тваринами, порушуючи моральні принципи суспільства в частині ставлення до тварин, діючи умисно з особливою жорстокістю з хуліганських спонукань" відрізав невстановленим предметом коту, що належить іншому громадянину, "2/3 частини хвоста, один семенник і ліву вушну раковину, а також заподіяв тварині поранення у вигляді різаної рани в області крупа".

"Унаслідок таких дій, громадянин Ш. завдав коту пошкодження, які призвели до каліцтва тварини. У судовому засіданні громадянин Ш. свою провину не визнав повністю", - йдеться в повідомлення суду.

Вирок суду поки що не набув законної сили.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ