21:16 12.11.2018

Ізраїльські війська атакували 70 об'єктів ХАМАС у секторі Гази

1 хв читати
Ізраїльські війська атакували 70 об'єктів ХАМАС у секторі Гази

Ізраїльські військові за останню годину завдали ударів приблизно по 70 об'єктах на території сектора Гази, йдеться в заяві Армії оборони Ізраїлю, опублікованій у понеділок на її сайті.

"Ізраїльська авіація - бойові вертольоти і літаки, а також танки атакували близько 70 цілей, пов'язаних з ХАМАС і палестинським "Ісламським джихадом", на всій території сектора Гази", - наголошується в ньому.

Серед цілей - три тунелі, цехи з виробництва зброї, спостережні пости.

У повідомленні підкреслюється, що до атаки з боку сектора Гази, яка сталася раніше в понеділок, ЦАХАЛ ставиться з великою серйозністю.

Також у Twitter ЦАХАЛ повідомляє, що важкі поранення в результаті вибуху протитанкової ракети отримав ізраїльський військовослужбовець поблизу регіональної ради Шаар-ха-Негев у південній частині Ізраїлю.

Крім того, за даними газети "Гаарец", по Ізраїлю з території сектора Гази було пущено понад 200 ракет. Система "Залізний купол" перехопила 60 з них.

Раніше повідомлялося, що ВПС Ізраїлю почали обстріл цілей у секторі Гази після ракетної атаки з боку палестинської території південної частини країни. В результаті цього обстрілу загинули три палестинця, кількість поранених поки не повідомляється.

Раніше повідомлялося, що одна з ракет, випущених палестинцями в бік південної частини Ізраїлю, потрапила в автобус, одну людину важко поранено. У Twitter ЦАХАЛ опублікована фотографія охопленого полум'ям автобуса.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА