21:26 12.11.2018

У Харкові знову подорожчають тепло і гаряча вода

2 хв читати
У Харкові знову подорожчають тепло і гаряча вода

У Харкові будуть збільшені тарифи на централізоване теплопостачання та гарячу воду, повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

"Як повідомила заступник генерального директора КП "Харківські теплові мережі" з економіки Марина Магомедова, основною причиною зростання тарифів для населення є збільшення вартості природного газу з 1 листопада ... Нові тарифи будуть подані на затвердження Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. За прогнозами, НКРЕКП може затвердити запропоновані тарифи на початку січня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Пропоновані на затвердження тарифи на централізоване опалення на 17,9% вище діючих. Для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії пропонується встановити тариф 1541,37 грн / Гкал (зараз - 1307,39 грн / Гкал), для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних лічильників тепла - 39,42 грн за 1 кв . м (зараз - 33,44 грн за 1 кв. м).

Тарифи на гарячу воду пропонується встановити за умови підключення рушникосушарок до систем гарячого водопостачання - 94,03 грн за 1 куб. м (зараз - 80,71 грн за 1 куб. м, підвищення - на 16,5%); а для тих, у кого відсутні рушникосушарки- 87,13 грн за 1 куб. м (зараз - 74,85 грн за 1 куб. м, підвищення - на 16,4%).

Це вже друге підвищення тарифів на тепло і гарячу воду за останній час.

Як повідомлялося, 30 жовтня НКРЕКП прийняла постанову про затвердження нових тарифів на централізоване теплопостачання та гарячу воду, які надаються населенню КП "Харківські теплові мережі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА