11:41 13.11.2018

У касах метро Києва встановили й налаштовують банківські термінали

1 хв читати
У касах метро Києва встановили й налаштовують банківські термінали

КП "Київський метрополітен" у партнерстві з УкрСиббанком (Ukrsibbank BNP Paribas Group) запустило в роботу банківські термінали в касах станцій, і тепер пасажири зможуть придбати й поповнити картку метро або проїзний квиток без використання готівки, повідомляє прес-служба столичної підземки.

"Період технічного налаштування триватиме з 13 по 24 листопада, після чого проект перейде в режим повноцінного функціонування", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому у вівторок на сторінці "Київського метрополітену" в соцмережі Facebook.

У підземці додали, що оскільки жетон виводиться з обігу, через термінали цей засіб оплати не реалізовуватиметься. Також допрацьовується функція запису MetroPass. Наразі вона доступна на станції "Кловська".

"Розширення можливостей зручної оплати проїзду разом із надійними партнерами - важливий напрям розвитку якості послуги для нашого пасажира. Нагадаю, що київський метрополітен став п’ятим у світі, де можна розрахуватися банківською карткою безпосередньо на турнікеті. За час проекту вже опрацьовано 40 млн платежів", - повідомив керівник столичної підземки Віктор Брагінський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА