17:03 13.11.2018

Трамп пояснив відмову від поїздки на меморіальне кладовище у Франції забороною секретної служби

2 хв читати
Трамп пояснив відмову від поїздки на меморіальне кладовище у Франції забороною секретної служби

Американський президент Дональд Трамп, у відповідь на критичні зауваження на його адресу, у вівторок заявив, що на вихідних хотів відвідати американське меморіальне кладовище у Франції, незважаючи на дощ, але Секретна служба США заборонила йому це робити.

"І, між іншим, коли (з'ясувалося - ІФ), що вертоліт не може полетіти на кладовищі у Франції через майже нульову видимість, я запропонував поїхати туди машиною", - написав Д.Трамп в своєму акаунті в Twitter.

"Але секретна служба сказала - НІ, оскільки (кладовище - ІФ) дуже далеко від аеропорту, і це (призвело б - ІФ) до серйозного перекриття руху в Парижі" - додав він.

Президент США Д.Трамп разом із дружиною минулими вихідними відвідали Париж, де взяли участь у заходах, приурочених до 100-річчя завершення Першої світової війни.

Спочатку планувалося, що президентське подружжя вирушить на вертольоті на військове меморіальне кладовище, де поховані загиблі в битві при Буа Бело американці. Воно розташоване приблизно за 80 км від французької столиці. Однак в останній момент Д.Трамп скасував цю поїздку, посилаючись на несприятливі погодні умови. Таке рішення викликало невдоволення, зокрема, у багатьох американських політиків.

Напередодні французькі військовослужбовці іронічно відреагували на це рішення Д. Трампа під час візиту до Франції. Сухопутні війська Франції у своєму акаунті в Twitter розмістили фотографію військовослужбовця під дощем, на якій він виконує вправи з військової підготовки. Під фотографією вони написали: "Йде дощ, але нічого страшного. Ми завжди мотивовані". Військові також додали до запису хештег: # мотіваціядляпонеділка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

26 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА