13:12 14.11.2018

Екс-голова ДФС Продан пояснив від'їзд до Німеччини на лікування через Молдову поїздкою до батьків

2 хв читати
Екс-голова ДФС Продан пояснив від'їзд до Німеччини на лікування через Молдову поїздкою до батьків

Екс-голова Державної фіскальної служби Мирослав Продан заявляє про законні підстави свого виїзду за кордон на лікування до Німеччини через Молдову і про готовність спілкуватися зі слідством у режимі відеоконференції або після повернення до України після лікування.

"Сенсація" створена на порожньому місці. Я відвідував батьків, які живуть у місті Могилеві-Подільському. До Кишинева - 180 кілометрів. Це був справді найбільш зручний маршрут (з України до Німеччини - ІФ)", - написав екс-голова ДФС на своїй сторінці у Facebook.

М.Продан наголосив, що Держприкордонслужба підтвердила законні підстави для його виїзду з країни.

Згідно з прикладеними ним документами, екс-голова ДФС найняв адвоката Анатолія Худякова 11 липня цього року для представництва у всіх правоохоронних і судових органах України.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура викликала М.Продана на 15 листопада для здійснення слідчих і/або процесуальних дій у кримінальному провадженні, порушеному 29 серпня цього року. За словами екс-голови ДФС, він отримав повідомлення про виклик по Вайберу від САП 7 листопада, тоді як поїхав за кордон 5 листопада, проте у САП наполягають, що надіслали повістку 2 листопада.

Він також уточнив, що повістку САП було направлено за адресою, де ніколи не проживала сім'я екс-голови ДФС. "Таке враження, що виклик навмисно направили на адресу, яка не має до мене жодного стосунку, і саме в той період, коли я перебуваю на лікуванні за межами України, для того щоб мене дискредитувати, створивши враження, ніби я уникаю спілкування з правоохоронними органами. Зовсім не здивуюся, якщо незрозуміла гра слідчих органів має не меті оголосити мене в розшук, щоб безпідставно та бездоказово зробити винним", - написав М.Продан.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА