14:58 14.11.2018

Екс-начальнику Інспекції ДАБК у Києві повідомлено про підозру в сприянні будівництву "вертолітного майданчика Януковича"

1 хв читати
Екс-начальнику Інспекції ДАБК у Києві повідомлено про підозру в сприянні будівництву "вертолітного майданчика Януковича"

 Колишньому начальнику інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Києві повідомлено про підозру в невжитті заходів щодо зупинення самовільного будівництва на Парковій дорозі в столиці (так званий "вертолітний майданчик Януковича") та незаконній видачі документів на будівельні роботи, повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Про вертолітний майданчик. Колишньому начальнику Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Києві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем - ІФ)", - написала Л.Сарган на сторінці у Facebook у середу.

Вона наголосила, що в результаті протиправних дій чиновника в інтересах осіб із найближчого оточення президента-втікача Віктора Януковича (йдеться про невжиття заходів щодо зупинення самовільного будівництва на Парковій дорозі в Києві, незаконну видачу дозвільних документів на виконання підготовчих та будівельних робіт ТОВ "Амадеус Ко") відбулося часткове знищення пам'яток культури та пам'ятки археології національного значення. В результаті цього територіальній громаді Києва завдано збитків на загальну суму понад 190 млн грн.

Як повідомлялося, Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) за підсумками тендера передало управління активами КВЦ "Парковий" (так званий вертолітний майданчик Януковича) за адресою Паркова дорога, 16а комунальному підприємству "Центр організації дорожнього руху".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА