07:20 15.11.2018

У Запоріжжі зловмисник кинув у людей вибуховий пристрій, троє людей отримали поранення

1 хв читати
У Запоріжжі зловмисник кинув у людей вибуховий пристрій, троє людей отримали поранення

У Запоріжжі невідомий кинув вибуховий пристрій у людей, що знаходилися на вулиці - троє чоловіків отримали поранення. У Запорізькій області введено план "Сирена" з розшуку злочинця, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"14 листопада о 19:05 в Шевченківське відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення, що на вул. Воєнбуд стався вибух" - йдеться в повідомленні на офіційному сайті ГУ НП Запорізької області в середу ввечері.

Прибулі на місце вибуху поліцейські, встановили, що невідомий кинув вибуховий пристрій .в людей, які перебували на вулиці. В результаті отримали поранення троє чоловіків - 1989г.р., 1986 р.н., 1996 р.н.

Як з'ясувалося, двоє поранених чоловіків - працівники місцевих підприємств, третій - студент, і не мають ніякого відношення до політичних партій, криміналітету або до великого бізнесу.

Постраждалі госпіталізовані з тілесними ушкодженнями. Зловмисник втік. На місці події працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, а також керівництво обласної поліції.

"Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.15 КК України (замах на злочин), ст. 115 (умисне вбивство)", - зазначили в поліції.

У Запоріжжі та Запорізькій області введено план "Сирена". Весь Запорізький гарнізон орієнтований на пошук злочинця.

Поліція звернулася до жителів регіону з розумінням поставитися до оперативно-розшукових заходів, які проводяться поліцією в регіоні.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА