10:59 15.11.2018

У Київській області п'яний водій збив двох дітей і втік з місця події

2 хв читати
У Київській області п'яний водій збив двох дітей і втік з місця події

14 листопада, по вулиці Шевченка в селі Качали Бородянського району Київської області п'яний водій скоїв наїзд на двох дітей і втік з місця події. Про це повідомляє поліція області.

"Повідомлення на службу "102" надійшло о 17:00 про те, що по вулиці Шевченка в с. Качали, Бородянського району, автомобіль темного кольору скоїв наїзд на двох дітей, які йшли узбіччям в попутному напрямку. Після чого він швидко зник з місця події", - йдеться в повідомленні.

На місці ДТП працювали слідчо-оперативна група, експерти, медики. На пошуки зниклого автомобіля були орієнтовані всі наряди груп реагування патрульної поліції Бородянського та сусідніх районів.

"Вже через кілька годин на автодорозі Київ-Ковель екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль "Opel Vectra" з латвійськими номерами і характерними для ДТП пошкодженнями. На вимогу співробітників поліції водій не зупинився і почав тікати, проте в селі в Немішаєве його затримали. В багажнику автомобіля перебувала відірвана передня решітка", - розповіли в поліції.

За словами правоохоронців, за кермом був 37-річний житель міста Буча, який зізнався у скоєному правопорушенні. Вміст алкоголю в крові чоловіка в момент затримання становила 2,4 проміле.

Повідомляється, що внаслідок аварії 10-річна дівчинка отримала важкі травми – зараз за її життя борються лікарі, вона перебуває в реанімаційному відділенні після хірургічного втручання. Її 8-річний брат з переломом правої ноги теж госпіталізований.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Водій затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА