08:10 16.11.2018

Неповнолітню, підозрювану у вбивстві новонародженої дитини, взято під домашній арешт

1 хв читати
Неповнолітню, підозрювану у вбивстві новонародженої дитини, взято під домашній арешт

Неповнолітня жителька Черкаської області, яка народила дитину, а після заподіяла йому тілесні травми, внаслідок яких той помер, взята під домашній арешт, повідомили в прес-службі прокуратури області.

"Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного вбивства матір'ю своєї новонародженої дитини, за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст.117 Кримінального кодексу України", - сказано в повідомленні на сайті прокуратури в четвер.

Під час слідства встановлено, що 16-річна неповнолітня, перебуваючи за місцем свого проживання, самостійно народила доношену дитину, відразу після пологів заподіяла новонародженому тілесні ушкодження, в результаті яких той помер.

Наразі неповнолітній повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ст.117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА