12:25 16.11.2018

У вихідні в Україні збережеться холодна погода, очікуються невеликі снігопади, на дорогах місцями ожеледиця

2 хв читати
У вихідні в Україні збережеться холодна погода, очікуються невеликі снігопади, на дорогах місцями ожеледиця

Найближчої доби, 17 листопада, територія України залишиться в холодній повітряній масі; погоду на більшій частині країни визначатиме гребінь північного антициклону, лише південний схід виявиться в зоні впливу атмосферних фронтів, повідомляє Укргідрометцентр.

Уночі в південній частині, східних та Дніпропетровській областях пройдуть невеликий сніг, удень у Приазов'ї та в Криму - невеликий мокрий сніг, місцями з дощем. На решті території - без опадів. На дорогах країни, крім західних областей, місцями ожеледиця.

Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, на Закарпатті до 8° тепла; на півдні країни протягом доби від 3° тепла до 2° морозу, в Криму вдень 1-6° тепла.

У Києві - без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 17 листопада найвища температура вдень була 16,7 градуса тепла в 2002 році, а найнижча вночі - 15,6 градуса морозу в 1902 році.

У неділю, 18 листопада, в західних і північних областях місцями невеликий сніг, на решті території - без опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; на півдні країни та на Закарпатті вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

У Києві вночі - без опадів, вдень місцями невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-8 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА