17:16 16.11.2018

Поліція кваліфікувала напад на голову ВККС як насильство стосовно державних діячів

1 хв читати
Поліція кваліфікувала напад на голову ВККС як насильство стосовно державних діячів

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за статтею "насильство стосовно державного діяча" після інциденту з головою Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (ВККС) Сергієм Козьяковим, повідомив член колегії МВС України, народний депутат Антон Геращенко.

"За фактом нападу на голову ВККС Сергія Козьякова поліція Києва розпочала розслідування за частиною 2 статті 346 - насильство стосовно державного діяча. Поліція Києва здійснює комплекс першочергових оперативних заходів із пошуку виконавців і замовників цього злочину", - написав А.Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Він висловив думку, що цей напад - спроба помсти С.Козьякову "за його принципову позицію в справі проведення чесного конкурсу в Антикорупційний і Верховний Суд".

"Як народний депутат звертаюся до керівництва правоохоронних органів України з закликом підвищити заходи безпеки для членів ВККС і міжнародних експертів, які в цей відповідальний момент розпочали проведення конкурсу з відбору суддів Антикорупційного суду", - наголосив А.Геращенко.

Як повідомлялося, у п'ятницю вдень невідомі облили зеленкою голову ВККС С.Козьякова. Унаслідок нападу тілесних ушкоджень він не дістав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА