08:10 17.11.2018

За минулу добу бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

2 хв читати
За минулу добу бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

За минулу добу бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому шість разів ворог застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями. Під час бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Вільний, Луганське, Новолуганське, Мар'їнка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове і Широкине.

Як зазначається, противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82-мм, гранатометів різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"З мінометів 82-го і 120-го калібрів ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил на Світлодарському напрямку поблизу Новолуганського і на Попаснянському напрямку біля населеного пункту Вільний. Міномети калібру 82-мм і великокаліберні кулемети противник застосував також на Приазов'ї, обстрілявши позиції підрозділів українських військ у Широкиному", - додали в штабі ООС.

За даними української розвідки протягом 16 листопада два бойовика поранені.

"З початку цієї доби ворог з мінометів 82-го калібру, обстріляв позиції Об'єднаних сил навколо населених пунктів Новотошківське і Жолобок. У останнього зафіксовано використання і мінометів калібру 120-мм. Окрім того, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї загарбники вели вогонь по захисниках Гнутового. Під час бойових дій, 17 листопада, загинув один військовослужбовець Об'єднаних сил", - відзначили в прес-центрі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА