08:02 19.11.2018

Гройсман: Показуха підриває довіру до всієї системи боротьби з корупцією

1 хв читати
Гройсман: Показуха підриває довіру до всієї системи боротьби з корупцією

Вибіркове правосуддя та "показуха" в системі боротьби з корупцією підриває довіру до антикорупційної інфраструктури, вважає прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Вибіркове правосуддя і показуха у системі боротьби з корупцією підриває не лише ідеологію цієї боротьби, а й довіру до антикорупційної інфраструктурі загалом", - цитує прес-служба Кабміну у неділю заяву прем'єр-міністра, зроблену в ефірі телеканалу "ВІТА".

Він зазначив, що Уряд зробив чимало, щоб значно звузити саму природу корупції - шляхом введення прозорої системи повернення ПДВ, введення механізмів децентралізації, широкого використання системи ProZORRO.

"Ми вбиваємо схеми на митниці, проводимо реформу державної служби. Зараз важливо, щоб запрацював Антикорупційний суд, були реальні вироки. Але я проти вибіркового правосуддя. Я проти того, коли не карають за злочин, а визначають жертву, потім придумують злочин. Ця показуха підриває довіру до всієї системи. Важливо, щоб антикорупційна інфраструктура почала працювати і повертати довіру громадян", - підсумував В.Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА