11:12 21.11.2018

Повернення Wizz Air характеризує зміни в Україні за останні чотири роки

2 хв читати
Повернення Wizz Air характеризує зміни в Україні за останні чотири роки

Повернення авіакомпанії Wizz Air до України є символічним і характеризує зміни в країні за останні чотири роки, заявив президент України Петро Порошенко на зустрічі з головним виконавчим директором компанії Джозефом Вараді.

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, насамперед йдеться про можливості для бізнесу. "Той факт, що Україна в рейтингу Doing Business вийшла вже на 71 сходинку, випередивши окремі країни ЄС, і ми впевнені, що і сприятливий інвестиційний клімат переконуватиме, що це абсолютно правильне рішення Wizz Air", - додав П.Порошенко.

Він також окремо відзначив лібералізацію валютного законодавства України, яке надає набагато більше можливостей і також захищає позиції інвестора.

"Третя позиція – це динаміка ринку. Ми не лише повернулися на довоєнні обсяги пасажиропотоку, але й зросли більше ніж на 30% порівняно з минулим роком. Безумовно, цьому сприяв безвізовий режим з ЄС", - сказав П.Порошенко, зазначивши, що з 11 червня 2017 року до 11 червня 2018 року кількість перетинів кордону в бік ЄС становить 20 мільйонів.

"На мою думку, дуже перспективним є внутрішній ринок авіаперевезень. І той факт, що Wizz Air готова ухвалити рішення щодо відновлення діяльності дочірньої компанії, щоб податки сплачувалися в Україні, дочірня компанія володіла літаками, які материнська компанія їй передасть - набагато підвищить ефективність взаємодії з національною владою", - сказав президент.

За його словами, факт підтримки Україною діяльності Wizz Air і нинішня зустріч є підтвердженням того, що двері України відкриті для компанії і співпраця буде ефективною.

Головний виконавчий директор компанії Wizz Air Джозеф Вараді, в свою чергу, зазначив, що компанія працює 10 років в Україні та вже перевезла 7 млн пасажирів. "Ми хочемо посилити свою присутність і зробити більше для України. Повністю з вами погоджуюся та вважаю, що інвестиційний клімат в Україні змінився на краще", - сказав він.

Дж.Вараді також зазначив, важливість конкурентності, оскільки це спонукає надавати кращі послуги, і повідомив про готовність надати більше літаків, які базувалися б в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА