13:33 21.11.2018

Рух через прикордонний пункт у Нових Яриловичах на кордоні з Білоруссю відновлено

2 хв читати

Рух транспорту через пункт пропуску на українсько-білоруському кордоні в с.Нові Яриловичі Ріпкинського району Чернігівської області було відновлено близько 11:30 у середу, повідомляється на сторінці Чернігівської обласної державної адміністрації в соцмережі Facebook.

"Вранці з представниками Чернігівського осередку ВГО "Авто Євро Сила" і ГО "Демократія майбутнього" зустрілися керівник Чернігівської обласної державної адміністрації Юлія Свириденко та її заступник Сергій Сергієнко. Учасники акції погодилися розблокувати роботу митного поста та висловили прохання звернутися від імені обласної державної адміністрації, в рамках повноважень обласної державної адміністрації, до депутатів-мажоритарників від області з вимогою скасувати ухвалені законопроекти", - йдеться у зверненні.

Як повідомлялося, громадська організація "Авто Євро Сила" анонсувала на 20 серпня проведення акцій громадянської непокори в кожній області України з вимогою скасування законопроектів №8487 і №8488 про внесення змін до Податкового кодексу, який знизить акциз на легкові автомобілі, оскільки ті передбачають скасування коефіцієнта віку в розрахунку вартості акцизу.

У вівторок учасники протесту власники автомобілів з європейської реєстрацією перекрили низку доріг державного значення в 16 областях. На наступний день в "Укравтодорі" повідомили про завершення акцій протесту з перекриттям доріг в 9 областях і продовження в 7. Чернігівська серед них не згадувалася.

У Державній прикордонній службі у вівторок повідомили, що на ПП "Нові Яриловичі" проводять акцію власники "єврономерів", однак на роботу пунктів пропуску це не впливає. У свою чергу прес-служба поліції Чернігівської області повідомила, що активісти безперервно ходять пішохідним переходом біля ПП "Нові Яриловичі", і цим перекривають рух транспорту. "Час від часу вони все ж пропускають кілька автомобілів, після чого продовжують ходити переходом", - повідомили у поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстріляли 12 громад у прикордонні Сумської області

Побратимські відносини встановили Львівщина та Каліфорнія

26 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА