20:05 21.11.2018

В Естонії урочисто відкрили одну з найдорожчих будівель - в'язницю

1 хв читати
В Естонії урочисто відкрили одну з найдорожчих будівель - в'язницю

У селі Соодевахе поблизу Таллінна в середу здали в експлуатацію одну з найдорожчих споруд в Естонії за останній час - столичну в'язницю.

"З будівництвом нової Талліннської в'язниці завершено важливий етап у розвитку тюремної системи, всі естонські в'язниці тепер сучасні і безпечні. У нових, просторих і безпечних приміщеннях у тюремних працівників з'явилася краща можливість направляти затриманих на шлях законослухняності", - заявив на церемонії відкриття міністр юстиції Урмас Рейнсалу.

Тюрма обійшлася приблизно в 75 млн євро, це один з найдорожчих будівельних проектів у республіці останнього часу.

Вона розрахована на 1208 місць. Тут в цілому 512 камер для чоловіків і 92 камери для жінок. Камери в основному двомісні. Для жінок є відділення для матерів з дітьми до 3 років.

Комплекс складається з семи будівель: двох чоловічих блоків, одного жіночого, будівлі для харчування і навчання, каплиці, спортивного блоку і виробничої будівлі. Загальна площа будівель - понад 60 тис. квадратних метрів.

Переселення в'язнів зі старої в'язниці, де утримуються близько 800 осіб, почнеться в грудні. Після цього вона буде закрита.

Як повідомили "Інтерфаксу" в Міністерстві юстиції Естонії, усього в країні три в'язниці, в яких станом на 19 листопада міститься в цілому 2613 ув'язнених.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА