21:17 21.11.2018

SkyUp відкриє 7 міжнародних та 2 внутрішніх рейси з березня до жовтня 2019 року

2 хв читати
SkyUp відкриє 7 міжнародних та 2 внутрішніх рейси з березня до жовтня 2019 року

Авіакомпанія SkyUp, яка запланувала початок регулярних рейсів у кінці грудня цього року з чотирьох міжнародних напрямків (Тбілісі, Софія, Попрад і Барселона), у 2019 році має намір додати до них ще сім міжнародних і два внутрішніх напрямки, йдеться в повідомленні перевізника в Facebook у середу.

Зокрема, рейси до Ларнаки (Кіпр) мають стартувати з 31 березня, Неаполь (Італія) і Тенеріфе (Іспанія) - з 26 квітня, Батумі (Грузія) - з 25 травня, Ріміні (Італія) - з 1 червня, Катанію (Італія ) і Аліканте (Іспанія) - з 2 червня.

Початок внутрішніх перевезень з Києва до Одеси і з Одеси до Харкова заплановано також з 2 червня періодичністю два рази на тиждень і вартістю від 496 грн в один бік.

"Битва за Україну починається не тільки на міжнародних, але і на внутрішніх напрямках", - прокоментував повідомлення SkyUp міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook.

У системі бронювання на сайті авіакомпанії квитки на рейси доступні до жовтня 2019 року на всіх напрямках, окрім Київ-Аліканте (до 29 вересня).

У Батумі рейси літатимуть практично щодня (від 1527 грн), до Ларнаки і Аліканте - в четвер і неділю (вартістю від 1527 грн і 2499 грн відповідно), у Ріміні - в понеділок, середу і суботу (від 2638 грн), в Неаполь - у вівторок і п'ятницю (від 2638 грн), в Катанію - щонеділі (від 2638 грн) і в Тенеріфе - у вівторок і п'ятницю (від 5164 грн).

У жовтні авіакомпанія SkyUp отримала сертифікат ТСО, що дозволяє здійснювати польоти в 28 країн Європейського Союзу, а також у Швейцарію, Норвегію, Ісландію та Ліхтенштейн.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!

Компанія почала чартерні перевезення з кінця травня-2018.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський не виключає російських атак на українські АЕС і просить у членів Євроради засоби ППО

Єрмак переконаний, що у списку Time мають бути герої, які загинули за Україну і свободу

Армія РФ увечері завдала удару двома керованими авіабомбами по Бериславу - Херсонська ОВА

"Укренерго" попередило про контрольовані обмеження промспоживачів 18 квітня

Нацакадемія наук США створює фонд фінансування науки та інновацій України

Україна, донори та приватний сектор мають створити потужний механізм масштабування проєктів економічного відновлення - Пріцкер

Неїжпапа обговорив з представником уряду Естонії посилення технічних можливостей ВМС ЗСУ

Екснардепа Демчака оголошено в розшук

Від початку 2024 р. ворог обстріляв Сумську область понад чотири тисячі разів - Клименко

В Офісі президента відбулася зустріч зі швейцарською делегацією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА