07:24 22.11.2018

Суд заарештував винуватця смертельної ДТП на окружній дорозі під Харковом

1 хв читати
Суд заарештував винуватця смертельної ДТП на окружній дорозі під Харковом

Київський районний суд м.Харкова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави водієві мікроавтобуса Volkswagen, підозрюваному в скоєнні ДТП на окружній, в результаті якого одна людина загинула і троє постраждали.

"Суд задовольнив клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без застави для водія, який підозрюється в скоєнні смертельної ДТП", - повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області в середу.

Як повідомлялося, 17 листопада в результаті зіткнення мікроавтобуса Volkswagen з Chevrolet, яке відбулося на окружній дорозі під Харковом, 1 людина загинула, троє були доставлені в лікарню.

За попередніми даними, водій мікроавтобуса Volkswagen виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем Chevrolet. Від отриманих травм 20-річний водій Chevrolet загинув на місці, 35-річний водій і 33-річний пасажир Volkswagen, 33-річна пасажирка Chevrolet з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА