10:48 22.11.2018

Питання роботи закладу громадського харчування у Будинку профспілок треба вирішувати в правовому полі, поліція не допустить хуліганства - Крищенко

2 хв читати
Питання роботи закладу громадського харчування у Будинку профспілок треба вирішувати в правовому полі, поліція не допустить хуліганства - Крищенко

Начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко після вечірнього інциденту біля Будинку профспілок запевнив, що поліція не допустить хуліганських та інших протиправних дій у центрі столиці, а питання функціонування закладу громадського харчування в цій будівлі слід вирішувати в правовому полі.

"Хочу наголосити: поліція не допустить вчинення хуліганських або будь-яких протиправних дій у центрі столиці. Тому вирішувати питання щодо функціонування закладу громадського харчування у Будинку профспілок слід у правовому полі", - наводить слова А.Крищенка відділ комунікації поліції Києва.

Він нагадав, що напередодні до управління поліції доставили шістьох молодих людей, які біля Будинку профспілок запалили димову шашку, зробили написи на фасаді та принесли шини. Поліцейські встановили, хто ці люди, отримали їхні пояснення та відпустили.

"Слідчі вивчать усі зібрані матеріали і нададуть правову кваліфікацію цій події", - додав начальник столичної поліції.

Крім того, він повідомив, що за фактом застосування спецзасобів під час інциденту призначено службове розслідування, матеріали якого буде передано в органи прокуратури.

Як повідомлялося, напередодні ввечері представники організації С14 влаштували акцію проти відкриття кафе у Будинку профспілок. Зокрема, вони розмалювали фасад закладу.

На місці був адвокат Масі Найєм. За його словами, співробітники поліції застосували стосовно нього газовий балончик. "Опік очей та обличчя. Завтра напишу відповідну заяву", - написав він у Facebook.

Правоохоронці доставили до чергової частини шістьох осіб, які протестували проти відкриття кафе у Будинку профспілок у центрі Києва, після встановлення їхніх даних і надання пояснень усіх відпустили, повідомив уранці відділ комунікації поліції Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА