19:14 23.11.2018

У Приморському райсуді Одеси під час розгляду "земельних справ" Затоки виник конфлікт, до поліції доправили 49 осіб

2 хв читати

У Приморському районному суді Одеси в п'ятницю під час розгляду справи щодо незаконного виділення земельних ділянок у смт Затоці (Білгород-Дністровський район) виник конфлікт між групами підтримки двох сторін, до відділення поліції доправлено 49 осіб.

Як повідомляє поліція Одеської області, в суді між групами підтримки сторін - учасників судового процесу - виник конфлікт, який переріс у бійку. Завдяки діям правоохоронців конфлікт було локалізовано, 49 осіб доправлено до Портофранківського відділення поліції для встановлення обставин події, після чого їхнім діям буде надано правову кваліфікацію.

У поліції зазначили, що анкетні дані усіх доправлених до відділення встановлено, більшість із них - жителі інших регіонів України. Правоохоронці встановлюють мету, з якою чоловіки прибули до Одеси.

У свою чергу радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що чоловіки, які прибули з різних областей намагалися зірвати судове засідання, при цьому він зазначив, що місцеві жителі в конфлікті участі не брали.

"Сьогодні під час судового засідання в Приморському суді Одеси щодо "земельних справ Затоки", активісти, які не змогли залишатися байдужими до такої важливої справи, які приїхали навіть із Вінниці та інших областей України (місцеві вже давно в ці ігри не грають), намагалися влаштувати безлади та зірвати судове засідання, виникла штовханина, близька до того, щоб перерости в масову бійку", - написав Р.Форостяк на сторінці у Facebook.

За його словами, правоохоронці змушені були втрутитися до ситуації, 49 осіб із "прибулих активістів" було затримано та доправлено до місцевого відділку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА