21:15 24.11.2018

Google.PayOnline запрацює в Україні в 2019 році

1 хв читати
Google.PayOnline запрацює в Україні в 2019 році

Можливість оплати в інтернеті за допомогою технології Google.PayOnline може з'явитися в Україні вже в 2019 році, повідомив менеджер з продажу "Google Україна" Андрій Радевич під час конференції "FinRetail 2018", що проходить у Києві.

Технологія Google.PayOnline дозволяє в два клики оплачувати товари з сайтів без необхідності ручного введення даних про карту покупця і багатоступінчастої ідентифікації з ручним введенням паролів.

"Ми сподіваємося, що технологія Google.PayOnline запрацює в Україні найближчим часом і стане додатковим способом оплати при покупках в інтернет-магазинах. Ми ведемо переговори з потенційними партнерами, щоб реалізувати таку можливість якомога швидше", - зазначив А.Радевич.

Він підкреслив, що за даними третіх сторін, 65% населення України регулярно користується інтернетом.

А.Радевич також уточнив, що 69% покупців йдуть з сайту або закривають мобільний додаток, якщо процес покупки занадто складний.

При цьому в третьому кварталі 2018 року зростання кількості пошукових запитів у категорії "кредити і позики" в Україні склало 30% до аналогічного періоду минулого року, в категорії "рахунки і депозити" - 20%.

Як повідомлялося, гендиректор "Google Україна" Дмитро Шоломко, виступаючи на панелі "Бізнес і технології" конференції Google Day 2018, заявив, що за рік роботи GooglePay в Україні кількість оплат через додаток зросла в 90 разів, а Україна увійшла в топ- 5 країн, які найбільш активно використовують додаток.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА