14:44 25.11.2018

Українські кораблі третю годину очікують проходу Керченською протокою - ВМС ЗСУ

1 хв читати
Українські кораблі третю годину очікують проходу Керченською протокою - ВМС ЗСУ

Російська сторона закрила Керч-Єнікальський канал для судноплавства через танкер, що сів на мілину. Однак цю інформацію не підтверджує міжнародна система контролю судноплавства, повідомляється на сторінці Військово-морських сил Збройних сил України у соцмережі Facebook в неділю.

"Кораблі ВМС ЗС України вже третю годину очікують проходу Керченською протокою. О 13.42 за інформацією Керчтрафікконтролю на проході мосту перекрито рух в обидві сторони в зв’язку з посадкою на мілину танкера перед мостом зі сторони Азовського моря, рух протокою закритий в обидві сторони. Варто зазначити, що дана інформація поки що не підтверджується міжнародною системою контролю судноплавства", - йдеться в повідомленні.

Через деякий час на сторінці ВМС ЗСУ з'явився фотознімок великого суховантажного судна в супроводі ще кількох суден, що стоять поперек протоки під судноплавною аркою Кримського моста.

"Історія чорноморського флоту (Севастополь) та 2014 року повторюється. Затопимо кораблі, не дамо змоги пройти, посилаючись на невідоме судно у протоці. Висновки робіть самі", - прокоментували в прес-службі українських ВМС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА