14:04 26.11.2018

Двох українських військових поранено в зоні ООС у понеділок - Міноборони

1 хв читати
Двох українських військових поранено в зоні ООС у понеділок - Міноборони

 Незаконні збройні формування з початку доби в понеділок здійснили три прицільних обстріли позицій об'єднаних сил, двоє українських військовослужбовців дістали поранення, повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

"Починаючи з півночі, станом на 12.00, в районі відсічі і стримування російської збройної агресії на Донбасі зафіксовано три ворожих обстріли. (...) У результаті бойових дій, від початку поточної доби дістали поранення двоє українських військових. Їх евакуювали до медичного закладу", - сказав речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в понеділок.

Так, о 06.40 ранку, з боку окупованого населеного пункту Горлівка бойовики обстрілювали українських захисників Південного з АГС і великокаліберних кулеметів.

Крім того, о 07.00 бойовики почали мінометний обстріл і відкривали вогонь з гранатометів різних типів поблизу селища Малинове.

На Луганському напрямку з боку окупованого села Привітне НЗФ випустили 13 мін калібру 120 мм.

"Також о 08.00 ранку захисники населеного пункту Опитне зафіксували розриви близько 10 ворожих мін калібру 82 мм", - додав О.Мотузяник.

Як повідомлялося, за минулу добу бойовики 16 разів відкривали вогонь, обстрілюючи позиції Збройних сил України, двоє українських військовослужбовців дістали поранення.

Незаконні збройні формування обстрілювали українські позиції в районах населених пунктів Троїцьке, Луганське, Майське, Піски, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, і Лебединський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА