12:23 28.11.2018

Одеська область з огляду на воєнний стан переводить ППО в режим готовності - Степанов

1 хв читати
Одеська область з огляду на воєнний стан переводить ППО в режим готовності - Степанов

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов заявляє про посилення заходів інформаційної та кібербезпеки, посилення охорони державного кордону і приведення протиповітряної оборони (ППО) в області в режим готовності з огляду на запровадження воєнного стану, повідомляє прес-служба обладміністрації.

"Є зрозумілий перелік дій. Серед них - посилимо заходи інформаційної та кібербезпеки. Приводимо в режим готовності протиповітряну оборону. Прикордонники посилять охорону державного кордону", - зазначив М.Степанов.

Він наголосив, що запровадження та наявність воєнного стану в Одеській області мають бути мінімально помітні і не передбачати жодних обмежень прав і свобод громадян, і що таких обмежень не передбачає відповідний указ президента.

"Можу запевнити жителів, що зроблю все можливе, аби вони продовжували жити своїм звичним життям. Принципова позиція президента - зробити воєнний стан мінімально помітним для громадян. Тому, якщо не буде відкритого вторгнення РФ, ніякого обмеження громадянських прав не станеться. Підстав для паніки немає", - зазначив голова обладміністрації.

Керівник області закликав не поширювати неперевірену інформацію та наголосив, що конфіскація майна, примусова трудова повинність або поселення військових у квартирах цивільних осіб не планується. М.Степанов нагадав, що запровадження воєнного стану - це превентивний захід, який дає можливість ефективніше відреагувати на загрозу з боку РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА