19:06 28.11.2018

Голова ТСК у справі Гандзюк просить главу Нацполіції не допустити зриву роботи комісії в Херсоні в четвер

2 хв читати
Голова ТСК у справі Гандзюк просить главу Нацполіції не допустити зриву роботи комісії в Херсоні в четвер

Голова тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради з вивчення фактів нападів на радницю мера Херсона Катерину Гандзюк, позафракційний народний депутат Борислав Береза заявляє про можливу спробу зриву роботи ТСК у Херсоні в четвер і просить Національну поліцію не допустити провокацій.

"Завтра, в четвер, 29.11 о 17:00 у Херсоні працюватиме ТСК за фактами нападів на громадських активістів і вбивства Каті Гандзюк. На цьому засіданні ми плануємо заслухати людей, чиї прізвища так чи інакше лунали у зв'язку зі справою Гандзюк або які можуть дати важливі свідчення. Але стало відомо, що хтось дуже "креативний" вирішив відредагувати план роботи ТСК. Із компетентних джерел повідомили, що планується обливання зеленкою або не пропускання на засідання та інші провокації для того, щоб зірвати можливість дати показання свідків нашій ТСК", - написав Б.Береза на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Тому нардеп звернувся до голови Національної поліції України Сергія Князєва з проханням не допустити провокацій і забезпечити умови для нормальної роботи тимчасової слідчої комісії в Херсоні.

"Публічно заявляю, що будь-хто, хто спробує зірвати надання свідчень під будь-яким приводом, фактично працює в інтересах замовників убивства Каті Гандзюк. Будь-яку спробу виправдати свої дії красивими словами, пафосними заявами або патріотичними почуттями буде розцінено як лицемірство і підлість для зриву роботи ТСК.

Б.Береза також звернувся до херсонських активістів із закликом "не дати себе використати під красивим приводом для зриву роботи ТСК".

"І хочу звернутися до всіх, у кого є реальна інформація щодо вбивства Каті Гандзюк. Якщо ви маєте таку інформацію і ще не надали або не змогли надати її правоохоронним органам, то у п'ятницю зранку в мерії триватиме робота ТСК, і ми готові почути ваші свідчення... Нас цікавить отримання тієї інформації, яка може допомогти в пошуку замовників убивства, а не просто поговорити", - зазначив голова ТСК.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час атаки РФ на об'єкти "Нафтогазу" обійшлося без постраждалих і серйозних пошкоджень - Чернишов

Арка дружби народів у Києві належить до символіки російської імперської політики й підлягає повному демонтажу - УІНП

На Дніпропетровщині пошкоджено енергетичні об'єкти у трьох районах, поранені шестеро людей, серед них 5-річна дитина

Україна підписала зі США угоду про відтермінування виплат за держборгом

На Львівщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, два "кинджали" збити не вдалося - ОВА

Унаслідок атаки РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру в шести областях - Шмигаль

У Кіровоградській області збили 4 "шахеди"

Очільник МВС: Уночі та вранці атаковано 10 регіонів України, по меддопомогу звернулися 6 людей, серед них - дитина

В Івано-Франківській області атаковано об'єкт критичної інфраструктури, повітряні цілі збито, без жертв

На Хмельниччині під час нічної атаки збито три цілі, інфраструктурні об'єкти не пошкоджено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА