07:51 29.11.2018

У Київському парку "Сирецький Яр" побудують пішохідні доріжки

2 хв читати
У Київському парку "Сирецький Яр" побудують пішохідні доріжки

У Шевченківському районі в парку "Сирецький Яр" до 2020 року планують побудувати пішохідні доріжки, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Для створення комфортних умов відпочинку в парку "Сирецький Яр" на вулиці Ризькій облаштують пішохідні доріжки. Згідно з відповідним розпорядженням КМДА, роботи мають здійснити протягом 2018-2020 років", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, орієнтовна кошторисна вартість будівництва (пішохідних доріжок - ІФ) складе майже 400 тис.грн.

Замовником робіт визначили комунальне підприємство з утримання зелених насаджень Шевченківського району столиці. Відзначається, що при укладанні договору на виконання підрядних робіт підприємство має передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт та встановити гарантійний термін експлуатації об'єкта не менше десяти років. Окрім того, забезпечити безумовне повернення грошових коштів у разі виявлення контролюючими органами завищення обсягів і вартості виконаних робіт.

У КМДА нагадали, що в 2018 році на оновлення парків і скверів столична влада виділила рекордну суму - понад 200 млн грн. Зокрема, за ці кошти капітально відремонтовано першу чергу оновленого парку "Володимирська гірка" та Сирецький парк у Шевченківському районі, парк "Відрадний" - в Солом'янському, першу чергу парку "Перемога" - в Дніпровському, першу чергу парку "Муромець" - в Деснянському , сквер на Подолі біля кінотеатру "Жовтень", другу чергу парку "Наталка" на Оболоні. Також відкрили першу чергу нового парку на Троєщині вздовж проспекту Генерала Ватутіна.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА