08:25 29.11.2018

У Тернополі через пожежу в будинку евакуювали майже півсотні людей

1 хв читати
У Тернополі через пожежу в будинку евакуювали майже півсотні людей

У Тернополі рятувальники ліквідували загоряння в багатоквартирному житловому будинку, в результаті пожежі евакуйовані 42 мешканця, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"28 листопада о 16:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на третьому поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул.Текстильна. Полум'я охопило приміщення однієї з кімнат квартири площею близько 50 кв. м", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що через пожежу, яка швидко поширювалась, існувала загроза подальшого розповсюдження вогню, тому рятувальники вивели з будівлі 42 жителів, серед них 13 дітей. Три людини евакуювали за допомогою рятувального спорядження.

В результаті пожежі травмувалися двоє людей. 46-річний житель квартири, де виникла пожежа, не міг залишити приміщення через вхідні двері і вистрибнув з вікна 3 поверху. Крім того, госпіталізовано малолітню дитину з ознаками отруєння продуктами горіння.

Над ліквідацією загоряння працювали 30 чоловік особового складу підрозділів Тернопільського гарнізону ДСНС і шість одиниць спеціальної техніки.

Рятувальники локалізували пожежу о 17:10, а о 17:14 повністю ліквідували.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА