08:40 29.11.2018

Дніпро вживає заходів у зв'язку з воєнним станом

2 хв читати
Дніпро вживає заходів у зв'язку з воєнним станом

Міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив про вжиття першочергових заходів у зв'язку з упровадженням воєнного стану на деяких територіях України.

У відповідному розпорядженні, оприлюдненому на сторінці Б.Філатова у Facebook, зазначається, що керівники виконавчих органів Дніпровської міської ради та голови районних рад міста мають забезпечити чітке виконання заходів, пов'язаних із функціонуванням об'єктів комунальної інфраструктури життєзабезпечення населення.

Б.Філатов запропонував залучити представників громадськості до обговорення та реалізації заходів.

"Зокрема, проведення в навчальних закладах, на підприємствах і в установах міста інструктажів з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій на території міста, посилення заходів громадської безпеки та безпеки дорожнього руху, недопущення паніки та підбурення до протиправних дій, інформування жителів міста про заходи, здійснювані виконавчими органами з метою забезпечення безперебійної роботи об'єктів інфраструктури", - йдеться в розпорядженні.

Крім того, департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради запропоновано вжити заходів щодо проведення в навчальних закладах міста інструктажів педагогічного складу, учнів, а також їхніх батьків щодо першочергових заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

"Відпрацювання маршрутів евакуації та укриття, залучення до організації заходів членів батьківського комітету навчальних закладів", - наголошується в документі.

Департаменту охорони здоров'я доручено забезпечити заходи коригування планів дій органів управління, проведення позапланових спільних об'єктових тренувань із цивільного захисту, інструктажів медичних працівників, а також забезпечення достатньою кількістю засобів першої медичної допомоги.

У свою чергу районним радам терміново виконати роботу з інвентаризації та обстеження наявних захисних споруд та інших можливих споруд для захисту населення.

Також у розпорядженні передбачається посилення нарядів поліції до об'єктів населення, безпеки дорожнього руху, недопущення паніки та підбурювання до протиправних дій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА