12:41 30.11.2018

Снігопади очікуються найближчими днями в усій Україні, окрім західних областей

2 хв читати
Снігопади очікуються найближчими днями в усій Україні, окрім західних областей

Найближчої доби, 1 грудня, атмосферні фронти принесуть негоду і деяке послаблення морозів на всю територію України, окрім західних областей, повідомляє Укргідрометцентр.

В усіх областях, окрім західних, очікується погіршення погодних умов: сніг, у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській, удень і в Харківській областях місцями сильний сніг. Удень у Приазов'ї - мокрий сніг із дощем, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

Вітер східний із переходом на Правобережжі на західний 5-10 м/с, уночі в східних областях і Приазов'ї пориви 15-20 м/с, заметіль. На дорогах ожеледиця.

Температура вночі 4-11°, вдень 1-7° морозу, в Приазов'ї близько 0°; у західних областях вночі 11-16° морозу, в Карпатах до 20°, удень 3-9° морозу.

У Києві - помірний сніг (приріст снігового покриву на 5-7 см), на дорогах ожеледиця. Вітер східний із переходом на західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9° морозу, вдень 4-6° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 1 грудня найвища температура вдень була 13,0 градусів тепла в 1898 році, найнижча вночі - 17,7 градусів морозу в 1915 році.

У неділю, 2 грудня, в Україні переважно без опадів, лише вночі в північних, східних, Полтавській, Дніпропетровській, Черкаській та Кіровоградській областях пройде сніг. Вітер південно-західний 5-10 м/с. На дорогах ожеледиця.

Температура вночі 7-12° морозу, в Карпатах і Прикарпатті 12-17° морозу, на сході та Приазов'ї 2-7° морозу; вдень у всій Україні 0-5° морозу.

У Києві вночі сніг, удень без опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер східний із переходом на західний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 1-3° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація НАТО піднімалася в повітря через російські атаки по Україні, повідомляють польські військові

Зеленський про атаку на Дніпро: Ми маємо завдати поразки російському терору

На Харківщині за добу двоє постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

"Укрзалізниця" призупиняє роботу вокзалу станції "Дніпро"

У Синельниківському районі на Дніпропетровщині загинули шестеро людей, серед них діти 6 і 8 років

Кількість постраждалих унаслідок масованої ракетної атаки в Дніпропетровській області зросла до 21 людини

На Ставропіллі впав дальній бомбардувальник Ту-22М3

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів троє людей дістали поранення, є влучання в житлові будівлі

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

ЗС України за добу ліквідували 870 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА