17:13 30.11.2018

Адвокат: 21 український військовополонений моряк перебуває в "Лефортові", ще троє поранених - у "Матроській тиші"

1 хв читати
Адвокат: 21 український військовополонений моряк перебуває в "Лефортові", ще троє поранених - у "Матроській тиші"

У Москві (РФ) у СІЗО "Лефортово" перебуває 21 український військовополонений моряк, захоплений Росією в Керченській протоці, ще троє поранених українських військовополонених перебувають у лазареті СІЗО "Матроська тиша", повідомив адвокат Микола Полозов.

"За наявною інформацією 21 українських військовополонених перебувають у СІЗО "Лефортово". Троє поранених українських військовополонених у лазареті СІЗО "Матроська тиша", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

У свою чергу уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова на своїй сторінці в соцмережі Facebook підтвердила інформацію про місцезнаходження 21 українського моряка.

"Щойно начальник СІЗО-2 "Лефортово" в телефонній розмові з представником консульської служби МЗС України підтвердив інформацію про те, що 21 український військовополонений наразі перебуває в "Лефортові" і ще троє - в лікарні. Але в якій саме лікарні, не повідомив", - написала вона.

Раніше цього дня заступник Громадської спостережної комісії (ГСР) Москви Єва Меркачева повідомила російському "Інтерфаксу", що 21 український моряк, заарештований у Криму після інциденту в Керченській протоці, перебуває під вартою в московському слідчому ізоляторі "Лефортово" в карантині.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА