08:34 01.12.2018

Протягом суботи в Україні погіршаться погодні умови, підрозділи МВС переведені на посилений режим роботи

2 хв читати
Протягом суботи в Україні погіршаться погодні умови, підрозділи МВС переведені на посилений режим роботи

Протягом суботи очікується сніг на всій території України, сильні пориви вітру, на дорогах ожеледиця, всі підрозділи системи Міністерства внутрішніх справ (МВС) України перейшли на посилений варіант несення служби, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

"Уночі та вранці 1 грудня на Азовському морі і в портах Маріуполь і Бердянськ посилення північно-східного вітру 25-28 м / с, висота хвиль 13-15 дм, у відкритій частині моря 15-20 дм, швидке обледеніння суден", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в суботу вранці з посиланням на Укргідрометцентр.

На решті території України 1 грудня, крім західних областей, помірний сніг, в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській, вдень і в Харківській областях місцями сильний сніг (приріст сніжного покриву висотою 6-12 см); вдень в Приазов'ї місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, вночі в східних, Запорізькій і Херсонській областях пориви вітру 15-20 м / с, хуртовини. На дорогах більшості областей ожеледиця.

У Києві та Київській області вранці 1 грудня сильний сніг.

Також повідомляється, що в зв'язку з погіршенням погодних умов усі підрозділи системи МВС України перейшли на посилений варіант несення служби.

Для координації роботи всіх органів системи МВС і моніторингу ситуації створено оперативний штаб, який очолив заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян. Для координації дій створені оперативні штаби в територіальних органах системи МВС.

"Оперативні штаби будуть працювати в цілодобовому режимі і здійснювати обмін інформацією та координацію з Генеральним штабом Збройних Сил України, Службою безпеки України, Службою зовнішньої розвідки України, Головним управлінням розвідки Міністерства оборони, Управління державної охорони та Держспецзв'язку", - сказано в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА