16:16 03.12.2018

В Україні відчутно потеплішає

2 хв читати
В Україні відчутно потеплішає

На територію України у вівторок, 4 грудня, переміститься тепла й волога повітряна маса із Західної Європи, тому температура значно підвищиться, повідомляє Укргідрометцентр.

У західних регіонах і Житомирській області очікується дощ, уночі - з мокрим снігом; на решті територій без істотних опадів.

Уночі та вранці в Україні (крім західної частини) подекуди туман, ожеледь. На дорогах країни ожеледиця. Вітер переважно південний, 5-10 м/с.

Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (в південних і західних областях удень 2-7° тепла); в східній частині вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°.

У Києві 4 грудня без істотних опадів, уночі, вранці туман, ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 4 грудня найвища температура вдень була 10,8° у 1986 році, найнижча вночі -18,4° у 1998 році.

В Україні в середу, 5 грудня, прогнозується невеликий мокрий сніг і дощ, ожеледь, туман, у Карпатах уночі помірний сніг (лише вночі в східних і південних, удень у західних областях без опадів). На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу (в західних і північних областях близько 0°), вдень від 3° морозу до 2° тепла; в Криму вночі близько 0, вдень 2-7 тепла.

У Києві 5 грудня очікується невеликий мокрий сніг і дощ, подекуди туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень близько 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА