12:13 04.12.2018

Генпрокурор: Будь-які форми незаконного бізнесу в Одеській області необхідно припинити

1 хв читати
Генпрокурор: Будь-які форми незаконного бізнесу в Одеській області необхідно припинити

 Силові структури Одеської області мають припинити існування будь-якого незаконного бізнесу в регіоні, наголошує генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Перша вимога цієї наради ... - припинити будь-які форми незаконного бізнесу на території області", - сказав Ю.Луценко на нараді з керівництвом правоохоронних органів в Одесі у вівторок.

Генпрокурор зазначив, що всі силові структури повинні чітко проаналізувати факти незаконного будівництва, незаконний гральний бізнес, продаж в аптеках наркотиків, незаконне відведення землі та інші форми незаконної діяльності, "і кримінальні справи, яких безліч, у кожному з цих випадків мають бути доведені до логічного кінця, а саме - підозра й передання до суду".

Він зазначив, що незаконне будівництво в Одесі, без дотримання норм, передбачених законодавством, було раніше і триває нині.

"Ті, хто стоїть за цим будівництвом, ви ... знаєте за іменами і я також. І в суспільства просто увірвався терпець, якщо ви знаєте, то чому не припиняєте незаконне будівництво? Тому вони вже не звертаються ні до прокурора, ні до поліції, ні до фіскалів, ні до інших уповноважених не силових структур, ... а діють самостійно", - сказав генпрокурор.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА