14:38 04.12.2018

Більше ніж 10 військовослужбовцям ЧФ РФ підготовлено підозру

1 хв читати
Більше ніж 10 військовослужбовцям ЧФ РФ підготовлено підозру

Українська сторона планує повідомити про підозру в причетності до агресії стосовно ВМС Збройних сил України ще більше ніж 10 російським військовослужбовцям, повідомляє прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Найближчим часом планується повідомити про підозру більше ніж 10 військовослужбовцям Чорноморського флоту Російської Федерації, прикордонної служби ФСБ РФ і Військово-повітряних сил і протиповітряної оборони ЗС РФ від молодшого офіцерського складу до генералів", - написала Л.Сарган на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Вона нагадала, що за результатами проведених слідчих дій вісьмом російським військовослужбовцям уже повідомлено про підозру. 28 листопада вони мають були оголошені в розшук, а наразі вже отримано рішення суду про їх затримання з метою приводу для розгляду клопотань про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-секретар генпрокурора повідомила, що за 7 днів досудового розслідування було зібрано 17 томів доказів вчинення Російською Федерацією агресії стосовно Військово-морських сил ЗС України. "Орган досудового розслідування - слідчий відділ СБУ в Одеській області. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Військова прокуратура Південного регіону України", - розповіла Л.Сарган.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА