14:39 04.12.2018

Суд у Тбілісі залишив затриманих українців під арештом - Семенченко

1 хв читати
Суд у Тбілісі залишив затриманих українців під арештом - Семенченко

Суд у Тбілісі обрав запобіжний захід у вигляді арешту шістьом громадянам України, затриманим за підозрою в незаконному зберіганні зброї, повідомив народний депутат із фракції "Самопоміч" Семен Семенченко.

"Суд у Тбілісі залишив українських громадян і грузинського добровольця під арештом", - написав С.Семенченко на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Нардеп зазначив, що має намір спільно з адвокатами вимагати проведення експертизи, крім того, буде подано апеляцію.

Як повідомляють грузинські ЗМІ, суддя погодився з доводами прокуратури щодо того, що затримані в разі їх звільнення під заставу можуть спробувати втекти, а також скоїти новий злочин або спробувати перешкодити слідству в пошуку доказів.

Тим часом адвокати затриманих вимагали їх звільнення без обрання запобіжного заходу або під заставу в розмірі 5 тис. ларі.

Як повідомлялося, в неділю, 2 грудня, в Тбілісі в готелі "Альянс" затримали шістьох громадян України й одного громадянина Грузії за підозрою в незаконному придбанні, зберіганні вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин. С.Семенченко заявив, що частина із затриманих брали участь у бойових діях на сході України в складі батальйону "Донбас".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА