16:45 04.12.2018

Янукович може потребувати подальшого лікування в Ізраїлі

2 хв читати
Янукович може потребувати подальшого лікування в Ізраїлі

 Екс-президенту України Віктору Януковичу, який 17 листопада травмував ногу, може знадобитися подальше лікування в Ізраїлі, стверджує його адвокат Олександр Горошинський.

На своїй сторінці в Facebook він повідомив, що у вівторок приїхав до Москви з приводу запланованого засідання Оболонського районного суду Києва 5 грудня, на якому очікувався виступ В.Януковича з останнім словом у справі про держзраду.

О.Горошинський зазначив, що не зміг зустрітися з В.Януковичем, але побачився з запрошеним відомим хірургом з Ізраїлю Еялем Аттіасом, якого запросили для проведення більш поглиблених консультацій щодо подальшої тактики лікування В.Януковича.

За словами адвоката, Е.Аттіас повідомив йому, що після звернення представників В.Януковича і вивчення медичних документів прибув до Москви для огляду екс-президента України.

О.Горошинський наводить слова ізраїльського фахівця про те, що травма В.Януковича "дуже серйозна" і необхідні додаткові обстеження, щоб прийняти рішення про доцільність оперативного втручання. Це обстеження Е.Аттіас хотів би провести у своїй клініці в Ізраїлі, і обговорюватиме таку можливість з В.Януковичем.

"За результатами зустрічі пан Аттіас, за погодженням з Віктором Януковичем, передав мені експертні висновки. Одразу скажу, що не можу розкривати деталей діагнозу і назви клініки. Передані мені доктором Аттіасом документи негайно подам до Оболонського суду після мого повернення", - зазначив О.Горошинський у своєму повідомленні.

Як повідомлялося, 19 листопада Оболонський суд на черговому засіданні переніс виступ В.Януковича з останнім словом у справі про державну зраду на 5 грудня через отриману ним травму.

Відповідне рішення суд прийняв, врахувавши надану стороною захисту інформацію про стан здоров'я обвинуваченого.

При цьому суддя Владислав Дев'ятко наголосив, що В.Янукович може виступити в суді з останнім словом, сидячи або лежачи, з лікарні, що неодноразово практикував суд в інших процесах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА