07:39 05.12.2018

За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях ЗС України, загинув один український військовий, ще троє поранені

2 хв читати
За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях ЗС України, загинув один український військовий, ще троє поранені

За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупанти 24 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. Зокрема, зафіксовано і 7 випадків застосування озброєння, забороненого мінськими угодами. В результаті бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і троє отримали поранення", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у середу вранці.

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції Об'єднаних сил навколо населених пунктів Кримське, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Авдіївка, Піски, Славне, Тарамчук, Березове, Новомихайлівка, Красногорівка, Старогнатівка, Водяне та Широкине.

Як зазначається, противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82-мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, зафіксовано активність ворожого снайпера.

"Вогневого впливу з мінометів 82-го калібру зазнали опорні пункти наших військ поблизу Кримського, Пісків, Новозванівки, Широкиного і Водяного, що на Приазов'ї, а біля Луганського зафіксовано ще і вогонь з мінометів калібру 120-мм. Захисники Красногорівки були обстріляні протитанковими керованими ракетами , а захисники Троїцького і Водяного - з озброєння бойових машин піхоти ", - відзначили в штабі ООС.

За даними української розвідки за минулу добу два бойовика знищені і ще п'ятеро поранені.

"З початку доби ворог обстріляв наші позиції на підступах до Тарамчука. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат не допущено", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський відвідав медичну роту 95 ОДШБр у Донецькій області

71% українців повністю довіряє ветеранам АТО, які воюють зараз, - опитування

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим від ракетного обстрілу Дніпра

За уточненою інформацією, дитина в Синельниковому, яку вважали загиблою, перебуває у важкому стані в лікарні - ОВА

Велика Британія виділила майже 150 млн фунтів стерлінгів на зміцнення енергетичного сектора України

Прем'єр Польщі закликав фермерів припинити блокування українського кордону

Після знищення російського Ту-22М3 другий літак був змушений розвернутися - ГУР МО

Серед загиблих у Синельниковому - троє дітей від 6 до 14 років, повідомили в ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу виникла пожежа, є постраждалий

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА