12:04 05.12.2018

НАЗК викрило позафракційного нардепа Мельничука в декларуванні недостовірної інформації

1 хв читати
НАЗК викрило позафракційного нардепа Мельничука в декларуванні недостовірної інформації

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) за підсумками перевірки декларацій повідомило Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) про декларування недостовірної інформації народним депутатом Сергієм Мельничуком.

"Встановлено, що народний депутат Мельничук Сергій Петрович у деклараціях за 2015 і 2016 роки не задекларував корпоративні права у двох господарських товариствах, загальний розмір яких у грошовому еквіваленті становить 1 млн 054 тис. грн", - йдеться в повідомленні на сайті НАЗК у середу.

Нацагентство виявило ознаки кримінального правопорушення, пов'язаного з корупцією - декларування недостовірної інформації.

У НАЗК нагадують, що за декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних громадян передбачена відповідальність статтею 366-1 Кримінального кодексу України.

В агентстві також нагадують, що загалом із початку 2018 року відомство направило до правоохоронних органів 76 обґрунтованих висновків про декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів і п’ятьвисновків щодо ознак незаконного збагачення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА