11:13 05.12.2018

Родичі полонених РФ моряків просять уряд США спільно з владою України боротися за звільнення військовополонених

1 хв читати

Родини військовополонених українських моряків, захоплених Росією біля Керченської протоки 25 листопада, зустрілися з послом США в Україні Марі Йованович і передали листа адміністрації американського президента з проханням спільно з українською владою домагатися від РФ звільнення полонених моряків, повідомляє перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Родини передали листа американському уряду з проханням пліч-о-пліч з українською владою боротися за звільнення хлопців. Також поінформували, що досі військовополоненим не вдалося передати листи підтримки від родин і добитися допуску українських консулів і дипломатів", - написала І.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу вранці.

Перший заступник голови Верховної Ради зазначила, що в Україні дякують світу за увагу до військовополонених і очікують жорстких дій для тиску на РФ, для звільнення і взятих в полон моряків, і інших полонених Кремля.

"Я знаю, що мою сторінку читають в першу чергу родини заручників і політв'язнів. Хочу вас запевнити, дорогі, що доля заручників в ОРДЛО і політв'язнів Кремля в РФ в жодному разі не відходить на другий план! Щодня ми продовжуємо роботу і боротьбу за звільнення всіх. Саме всіх. І саме так ставимо питання на всіх міжнародних майданчиках і в розмовах з нашими партнерами", - додала І.Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА