14:11 05.12.2018

РФ продовжує посилення озброєння Чорноморського флоту

2 хв читати

Чорноморський флот у листопаді отримав береговий ракетний комплекс "Бал", повідомив начальник прес-служби Південного військового округу (ПВО) Вадим Астаф'єв.

"У листопаді авіаційні частини ПВО поповнили понад 10 літаків і вертольотів, на Чорноморський флот вступив новий бойовий корабель і береговий ракетний комплекс "Бал", - заявив В.Астафє’в.

За його словами, загалом у листопаді війська Південного військового округу отримали на озброєння близько 200 одиниць військової та спеціальної техніки.

"Третю частину від поставлених нових і модернізованих зразків становить бронетанкове озброєння і техніка, зокрема бронетранспортери БТР-82А, танки Т-72Б3 та бойові машини піхоти БМП-3. Крім того, до військ зв'язку ПВО надійшли понад 40 сучасних комплексів супутникового та радіозв'язку", - сказав В.Астафє’в.

Він зазначив, що до кінця року до військ ПВО очікується надходження ще близько 200 новітніх зразків озброєння та військової техніки.

3 грудня прес-служба Чорноморського флоту повідомила, що особовий склад протикорабельних берегових комплексів "Бастіон" і "Бал" відпрацьовує на кримських полігонах нанесення ракетних ударів під час розгортання з маршу.

"Ракетні комплекси Чорноморського флоту "Бал" і "Бастіон" здійснюють планові тренування з нанесення ракетних ударів по морських цілях", - заявили в прес-службі ЧФ.

Комплекс "Бал" здатний вражати цілі на відстані до 120 км у будь-який час доби і за найнесприятливіших погодних умовах, пускові установки можуть розміщуватися на прихованих позиціях на видаленні до 10 км від берега. Комплекс "Бал" відрізняє висока мобільність, можливість швидкої зміни позиції та готовність до застосування ракетної зброї в короткі терміни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА