07:17 07.12.2018

Бойовики спробували спровокувати українських військових на КПВВ, пропустивши в неробочий час пункту майже 20 автомобілів

1 хв читати
Бойовики спробували спровокувати українських військових на КПВВ, пропустивши в неробочий час пункту майже 20 автомобілів

Бойовики в четвер увечері порушили встановлений режим пропуску контрольного пункту в'їзду-виїзду, пропустивши в неробочий час пункту зі свого боку майже 20 автомобілів з 44 українськими громадянами, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"Російські окупанти знову піддали ризику життя цивільного населення, застосувавши так званий "рваний" режим пропуску. Вони пропустили через свій блокпост одночасно велику кількість автомобілів за короткий час", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС у Фейсбук у четвер увечері.

У штабі наголосили, що робиться це перед самим закриттям українських КПВВ, в розрахунку на те, що мирні громадяни змушені будуть ночувати під відкритим небом.

"Відповідно до рішення командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва, сьогодні, 6 грудня, було здійснено пропуск на підконтрольну територію України 17 автомобілів. 44 громадянина України (з них 2 дітей) перетнули лінію дотику поза часом, встановленим для роботи КПВВ", - відзначили військові.

У штабі запевнили, що українські військові й надалі будуть робити все можливе для збереження життя і здоров'я громадян України, які перетинають лінію дотику.

"Усі провокаційні дії з боку збройних формувань Російської Федерації ніколи не досягнуть своєї мети. Генерал-лейтенант Сергій Наєв і підлеглий йому особовий склад забезпечать правопорядок і безпеку українських громадян", - додали в прес-центрі.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА