08:39 07.12.2018

Трамп закликав допомогти Аризоні вибудувати стіну від незаконних мігрантів

1 хв читати
Трамп закликав допомогти Аризоні вибудувати стіну від незаконних мігрантів

Президент США Дональд Трамп попередив про масовий наплив незаконних мігрантів до Аризони, а також закликав конгресменів Ненсі Пелосі і Чака Шумера затвердити фінансування будівництва стіни на кордоні з Мексикою.

"Аризона разом з нашими військовими і прикордонниками готується до масового напливу (незаконних мігрантів - ІФ) на невідгородженій стіною ділянці. Ми не дозволимо їм пройти. Велика небезпека", - написав Д.Трамп у своєму Twitter.

Він закликав "Ненсі і Чака" (Н.Пелосі і Ч.Шумера - ІФ) прийти на допомогу Аризоні, що "завмерла в очікуванні мігрантів".

Раніше лідер демократичної фракції Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі відкинула ідею оплати зведення прикордонної стіни на мексиканському кордоні, ініційовану президентом Д. Трампом, в обмін на допомогу сотням тисяч молодих мігрантів щоб уникнути депортації. За її словами, більшість демократів вважають стіну "аморальною, неефективною і дорогою". Вона також зазначила, що під час президентської кампанії Д.Трамп обіцяв, що будівництво прикордонної стіни оплатить Мексика.

Н.Пелосі заявила, що захист кордонів - це "обов'язок, який ми шануємо, ми робимо це, поважаючи наші цінності".

Сенатор-демократ Чак Шумер, в свою чергу, заявив, що план Конгресу США про фінансування безпеки кордонів на $ 1,6 млрд не включає кошти на зведення дев’ятиметрової бетонної стіни, передбаченої Д.Трампом.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА